Skärande bearbetning

PRICO har stor erfarenhet av skärande bearbetning i alla utföranden och material. Företaget har exempelvis stor kompetens på området utveckling och tillverkning av prototyper, samt delge positiv produktkritik för att effektivsera produktkostnader och vidare produktion. PRICO har också stor erfarenhet av att leverera helhetslösningar för dig som kund. Se vidare exempel nedan.

En modern maskinpark möjliggör bearbetning i toppklass. PRICO använder maskiner från MAZAK som är världens största maskintillverkare. Maskiner och utrustning förnyas med höga frekvenser för att bibehålla effektivitet, kvalitet och driftsäkerhet i produktionen.

Företaget erbjuder flera tjänster inom skärande bearbetning – produktionsfräsning, fleroperationssvarvning, lågseriefräsning och serieproduktion för att nämna några.

 

Klicka här för att se vad vi kan erbjuda,

samt produktexempel från vår produktion.

 

 


Inlägg

PRICO söker nya medarbetare!

2016-02-15

Vi är i ännu ett expansivt läge och är i behov av CNC-operatörer och ställare till våra fleroperationsfräsar och fleroperationssvarvar. God vana av programmering i mazatrol & erfarenheter som ställare ...

Läs mer »

 Sociala medier

 Kontaktinfo

PRICO AB

Silkesvägen 8

331 53 Värnamo

Telefon: 0370-30 75 00

Mail: info@prico.se

Kontorstider

Måndag-fredag: 07.00-17.00
Lunch: 12.00-13.00

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 45 andra.

PRICO AB
Silkesvägen 8
331 53 Värnamo
Telefon: 0370-30 75 00
www.prico.se